My hips don't lie

17.05.2012 kl. 00:46
Aah, känslan då musiken börjar spela och man befinner sig på en zumbatimme, härligt! :) Har äntligen hittat dit på gymmet jag går till och det känns så bra! Att blanda latinorytmer med turkiska och sen lite afrikanska trummor till, ja, höftena bara rullar!

Sen tränade jag på gymmet och gick hem i ett skönt vårregn. Det är så härligt med den stockholmska våren! Och ikväll är jag ensam hemma, vilket också är väldigt skönt. Får rå om mig själv lite. Såg just ett väldigt intressant reseprogram om Kanada och vilken glädje att ha fått bo där en termin med alla trevliga kanadensare.

Imorgon är det ledigt och sen jobb en dag. Vissa tar ju ut en klämdag här men jag vill inte slösa 8 h flextimmar. Kommer att vara så lugnt på jobbet ändå så jag ska sortera och arkivera lite. Det behövs.

Imorgon ska jag unna mig lite nya vårkläder tänkte jag. Det ska ändå regna..och på lördag är det inflyttningsfest i Solna! :)

Jag avslutar med en skön gammal danslåt:

http://www.youtube.com/watch?v=DUT5rEU6pqM&ob=av2e

Ha en finfin helg!
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

Lilla My är en 28-åring som emigrerat till Stockholm. Hon är också pol.mag., flickvän, sambo, vän, dotter, faster, fadder och kollega. Bor i en stor trea, är lyckligt lottad - bara hon hinner tänka efter - men avskyr plastgolv och dålig service. Väntar ännu på att hitta sitt "riktiga" hem och sin plats på jorden. Jobb och tunnelbanor upptar en stor del av hennes liv just nu, liksom Blocket och loppisar. Välkommen till Lilla Mys värld!

Senaste kommentarer

27.02, 20:26Hej, jag lever! av http://bambinapiccola.papper.fi
29.01, 16:39Röster och svanar av Bambi
21.01, 22:12Mera energi, tack! av http://bambinapiccola.papper.fi
15.01, 13:39Rösta! av Bambi