Skriva igen?

09.05.2012 kl. 13:30

Jag borde börja blogga igen - för mammas skull!

Mamma lär gå in på min blogg varje dag för att kolla om jag skrivit något - så imorgon mamma har du nåt att läsa .  :)

Det tycker jag är strongt och lojalt, med tanke på att jag inte skrivit något på snart tre månader!

Jag saknar det lite, men jag är så aktiv på Facebook så jag hinner liksom inte med båda.

Mest kanske jag saknar att skriva kolumner - men när jag skulle ha tid med det vete fåglarna.

Men jag lever å mår bra å har grymma vårkänslor idag! Vill ut å dansa, sjunga, vad som helst. Livet är gott, det är det ju!

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Lilla My är en 28-åring som emigrerat till Stockholm. Hon är också pol.mag., flickvän, sambo, vän, dotter, faster, fadder och kollega. Bor i en stor trea, är lyckligt lottad - bara hon hinner tänka efter - men avskyr plastgolv och dålig service. Väntar ännu på att hitta sitt "riktiga" hem och sin plats på jorden. Jobb och tunnelbanor upptar en stor del av hennes liv just nu, liksom Blocket och loppisar. Välkommen till Lilla Mys värld!

Senaste kommentarer

27.02, 20:26Hej, jag lever! av http://bambinapiccola.papper.fi
29.01, 16:39Röster och svanar av Bambi
21.01, 22:12Mera energi, tack! av http://bambinapiccola.papper.fi
15.01, 13:39Rösta! av Bambi