Hej, jag lever!

16.02.2012 kl. 15:15

Jag ville bara meddela det, ifall nån undrat vart jag tagit vägen :)

Jag bara hinner inte skriva för tillfället och har ingen större motivation å skriva. Det jag skriver missförstås ändå så ofta.

Nu just lever jag med en dunderförkylning. Enda jag stör mig på med det är att jag inte kan träna. Det blir alltid uppehåll i 1-2 veckor å jag hade redan en paus i januari. Surt då man vill gå på gym å spela innebandy. Har börjat spela med ett gäng nationalekonomer på fredagslunchen. Idag var jag ändå hemma på förmiddagen å jobbade hemifrån. Fick hosta av mig det värsta. Skulle vilja jobba hemifrån oftare, det är skönt å inte stressa iväg. Men sen hade jag grejer som jag måste vara på. Snart blir det också torsdagsfika!

Jag är annars anställd tills vidare nu! :) Grattis till mig!

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Du har fått en blogaward av mig! Gå in på min blogg och läs mer om det :-)
http://bambinapiccola.papper.fi27.02.12 kl. 20:26

Lilla My är en 28-åring som emigrerat till Stockholm. Hon är också pol.mag., flickvän, sambo, vän, dotter, faster, fadder och kollega. Bor i en stor trea, är lyckligt lottad - bara hon hinner tänka efter - men avskyr plastgolv och dålig service. Väntar ännu på att hitta sitt "riktiga" hem och sin plats på jorden. Jobb och tunnelbanor upptar en stor del av hennes liv just nu, liksom Blocket och loppisar. Välkommen till Lilla Mys värld!

Senaste kommentarer

27.02, 20:26Hej, jag lever! av http://bambinapiccola.papper.fi
29.01, 16:39Röster och svanar av Bambi
21.01, 22:12Mera energi, tack! av http://bambinapiccola.papper.fi
15.01, 13:39Rösta! av Bambi