Sugande fiskar...

06.02.2012 kl. 17:47

..ska jag snart låta röra mina fötter - på Smile Fish Spa på Östermalm. Jag ska utnyttja ett Grouponpresentkort som jag fick till julklapp. Känner att jag har väldigt hårda och torra fötter nu så jag tror det blir riktigt skönt, å lite kittligt :)

Sen ryktas det om färdiglagad mat på dukat bord och film då jag kommer hem. Vi tänkte köra en favorit i repris från förra måndagen och få en bra start på veckan!  

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

Lilla My är en 28-åring som emigrerat till Stockholm. Hon är också pol.mag., flickvän, sambo, vän, dotter, faster, fadder och kollega. Bor i en stor trea, är lyckligt lottad - bara hon hinner tänka efter - men avskyr plastgolv och dålig service. Väntar ännu på att hitta sitt "riktiga" hem och sin plats på jorden. Jobb och tunnelbanor upptar en stor del av hennes liv just nu, liksom Blocket och loppisar. Välkommen till Lilla Mys värld!

Senaste kommentarer

27.02, 20:26Hej, jag lever! av http://bambinapiccola.papper.fi
29.01, 16:39Röster och svanar av Bambi
21.01, 22:12Mera energi, tack! av http://bambinapiccola.papper.fi
15.01, 13:39Rösta! av Bambi