Bolån och vernissage

25.01.2012 kl. 13:56

Idag läste jag i tidningen att en svensk politiker och Svenska bankföreningen börjar fundera på om man borde införa amorteringskrav på bolån. Det skulle kunna sänka de höga bostadspriserna och sänka låntagarnas månadskostnader på sikt, menar dom. Vilken insikt, va?! :) Samtidigt säger man att för småbarnföräldar är det ju nog omöjligt att betala tillbaka 3 miljoner på 30 år. Ja, i vissa hänseenden är man ju nog aningen föööre i Finland!

Ikväll ska jag vara riktigt finländsk - men tillsammans med en svensk kollega (nåja, hennes farmor och farfar var finsk). Jag ska introducera henne till Finlandsinstitutet där det är vernissage av muminfigurer i roliga former. Sen blir det middag och Aki Kaurismäkis nya film på bion bredvid. Vilken trevlig onsdag! Dessutom är sambon tillbaka på jobb idag efter en hel vecka sjukledig. Trevligt!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Lilla My är en 28-åring som emigrerat till Stockholm. Hon är också pol.mag., flickvän, sambo, vän, dotter, faster, fadder och kollega. Bor i en stor trea, är lyckligt lottad - bara hon hinner tänka efter - men avskyr plastgolv och dålig service. Väntar ännu på att hitta sitt "riktiga" hem och sin plats på jorden. Jobb och tunnelbanor upptar en stor del av hennes liv just nu, liksom Blocket och loppisar. Välkommen till Lilla Mys värld!

Senaste kommentarer

27.02, 20:26Hej, jag lever! av http://bambinapiccola.papper.fi
29.01, 16:39Röster och svanar av Bambi
21.01, 22:12Mera energi, tack! av http://bambinapiccola.papper.fi
15.01, 13:39Rösta! av Bambi