Valvaka på gång!

22.01.2012 kl. 22:24
Vad kul att man kan följa FST:s valvaka på nätet! Och spännande är det! Tänk att det blir mellan Niinistö och Haavisto. Innan jag såg gallupundersökningarna trodde jag verkligen det sku bli ett sånt personval. Men bra intryck gav han i den debatt jag såg. Här är sambon ännu sjuk, febern började i tisdags å han ha haft 40 grader mellan varven. Grym säsongsflunssa nu, det sa också läkaren. Jag jobbade t.o.m. hemifrån i torsdags då han inte orkade stiga upp ur sängen. Men nu sku d få räcka med bobbor och hosta, ha varit så mycket under hela hösten. Nu blird vitaminer å träning å jag hoppas jag inte blir smittad så vi inte får en vecka till av detta. Idag for jag på lite lugn slutrea till ett köpcentrum nära Ikea och oss. Borde verkligen fa dit oftare istället för till stan så slipper man mycke stress.
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Lilla My är en 28-åring som emigrerat till Stockholm. Hon är också pol.mag., flickvän, sambo, vän, dotter, faster, fadder och kollega. Bor i en stor trea, är lyckligt lottad - bara hon hinner tänka efter - men avskyr plastgolv och dålig service. Väntar ännu på att hitta sitt "riktiga" hem och sin plats på jorden. Jobb och tunnelbanor upptar en stor del av hennes liv just nu, liksom Blocket och loppisar. Välkommen till Lilla Mys värld!

Senaste kommentarer

27.02, 20:26Hej, jag lever! av http://bambinapiccola.papper.fi
29.01, 16:39Röster och svanar av Bambi
21.01, 22:12Mera energi, tack! av http://bambinapiccola.papper.fi
15.01, 13:39Rösta! av Bambi