Kulturell igen!

16.01.2012 kl. 16:48

Helgen kom och gick - alldeles för snabbt som vanligt!

Gick och röstade i fredags, efterföljt av god mat och fredagsprogrammen på TV - ett vinnande koncept! :)

I lördags köpte jag en wake-up light, och redan morgonen efter väckte den SAMBON (obs!) redan 15 min innan larmet gick. Han var klarvaken då! :)

På kvällen hade vi spelkväll med ett par kompisar; Partyalias och Singstar, väldigt kul! Kanske mindre kul för grannarna..

Igår blev det hemlagad brunch, skypesamtal och ordentligt tidningsläsning (som alltid på helgerna) och promenad i Gamla stan, som ju alltid e lika vacker. Gäller å undvika "turistgatan" bara.

Den här veckan får man vara kulturell igen då ekenäsbördiga Frida Andersson ger ut en skiva och ordnar spelning på Södra Teatern. Ska bli intressant! Jag lär t.o.m. få träffa min grymt upptagna äldsta bror där *håller tummarna för att det blir av*.

Dessutom har Finlandsinstitutet släppt vårens program, så jag lär få gå och hälsa på mina forna kollegor redan nästa vecka.

På Fotografiska museet ordnas för tillfället en utställning som intresserar sambon, så då ska vi passa på! Psst, det är U2:s mångåriga fotograf (en av världens mest kända) som ställer ut :)

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Lilla My är en 28-åring som emigrerat till Stockholm. Hon är också pol.mag., flickvän, sambo, vän, dotter, faster, fadder och kollega. Bor i en stor trea, är lyckligt lottad - bara hon hinner tänka efter - men avskyr plastgolv och dålig service. Väntar ännu på att hitta sitt "riktiga" hem och sin plats på jorden. Jobb och tunnelbanor upptar en stor del av hennes liv just nu, liksom Blocket och loppisar. Välkommen till Lilla Mys värld!

Senaste kommentarer

27.02, 20:26Hej, jag lever! av http://bambinapiccola.papper.fi
29.01, 16:39Röster och svanar av Bambi
21.01, 22:12Mera energi, tack! av http://bambinapiccola.papper.fi
15.01, 13:39Rösta! av Bambi