Bastu, sauna, bastu

18.03.2011 kl. 00:27
Det värmer en finländare att få bada bastu i Sverige, på jobbet dessutom! Men d hjälpte inte mot förkylning som jag hade tänkt. Nepp, det blev värre! Då jag tänker efter har jag hört flera säga just så: att det blir värre.
Har också sett en finsk film som ingår i institutets filmserie. Paha perhe heter den. Märktes att Aki Kaurismäki hade producerat den. Men den var kul, ironisk. Jag gillar ironi. Mycket.
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Vi säljer bland annat badsalt, bastusalt, bastuolja, matsalt och andra produkter som innehåller havssalt. Havssaltet utvinns i Europas största sammanhängande naturreservat „Margherita di Savoia“ i Italien. Det är därför ingen tillfällighet att användningen av naturrent havssalt ökar hela tiden, både inom kosmetik-, spa- och friskvårdsbranschen. Genom det naturliga innehållet av mineraler och spårämnen verkar havssaltet balanserande på såväl fet som torr hud. Hudsjukdomar och andra hudproblem kan lindras och läkas med hjälp av havssalt. Saltet har också en erkänt positiv inverkan vid behandling av luftvägsinfektioner. Våra produkter tillverkas skonsamt och innehåller bara naturliga ämnen, som eteriska oljor och ekologisk odlade plantor.
Havssalt Lid.03.06.12 kl. 19:33

Lilla My är en 28-åring som emigrerat till Stockholm. Hon är också pol.mag., flickvän, sambo, vän, dotter, faster, fadder och kollega. Bor i en stor trea, är lyckligt lottad - bara hon hinner tänka efter - men avskyr plastgolv och dålig service. Väntar ännu på att hitta sitt "riktiga" hem och sin plats på jorden. Jobb och tunnelbanor upptar en stor del av hennes liv just nu, liksom Blocket och loppisar. Välkommen till Lilla Mys värld!

Senaste kommentarer

27.02, 20:26Hej, jag lever! av http://bambinapiccola.papper.fi
29.01, 16:39Röster och svanar av Bambi
21.01, 22:12Mera energi, tack! av http://bambinapiccola.papper.fi
15.01, 13:39Rösta! av Bambi